Ontwerp- Bomen- beplantingsplannen.

Wij maken visuele beplantings-plannen. Bij een standaard beplantingsplan met alleen Latijnse namen heeft een particulier geen enkele beleving. Wij beschikken over een grote, unieke fotocollectie, waarmee wij een beplantingsplan presenteren. Een service waar ook veel bedrijven gebruik van maken.

 

Behoefte aan een kennismakings-schets? Mail ons dan. vaak kunnen wij binnen 15 a 30 min. (afhankelijk van de omstandigheden) uw visuele wensen schetsmatig op papier krijgen. Zodat u een goede indruk krijgt wie wij zijn en hoe wij werken. Dit gratis tuinontwerp (schetsmatig) of beplantingsplan is ook echt geheel gratis en vrijblijvend. Mocht de kennismakings-schets uw dusdanig aanspreken en u wilt de samenwerking een vervolg geven, een definitief plan laten uitwerken, is er nog steeds sprake van een gratis tuinontwerp of een gratis beplantingsplan, alleen is het dan niet meer geheel vrijblijvend, er worden dan nadere afspraken gemaakt, erg afhankelijk van het project.


Voorbeeld kennismakings-schets + evt. HUISWERK

Heeft u interesse in een kennismakingsschets, dan krijgt u wat huiswerk van ons mee afhankelijk waar u behoefte aan heeft, u kunt dus de keuze maken tussen: Alleen een beplantingsplan of bomenplan of een tuinontwerp incl. een beplantingsplan, op deze pagina kunt u ook vinden wat een tuin nu bij benadering kost wanneer u deze uitbesteed aan een hovenier of wanneer u dit zelf zou gaan doen. De toelichting wat een tuin aan laten leggen zou kosten door een vakman wordt ook nog eens op een aparte pagina beschreven.

Bij mobiel gebruik  kunt bovenstaande tekstvak heen en weer schuiven.

 

HUISWERK voor een

  gratis beplantingsplan of 

  een Bomenplan.

     

  HUISWERK  voor een  gratis

  Tuinontwerp/ beplantingsplan

   + een kostenoverzicht.

     

   Wat berekend een gem.

     hoveniersbedrijf.  Of... wat kost

     een tuin als ik deze zelf aanleg.
 
               
               

Er zijn 3 links. Bij mobiel gebruik  kunt bovenstaande tekstvak heen en weer schuiven.

Buiten de beplantingsplannen maken ook nog 2D tekeningen maar vooral veel 3D impressies wat een heel realistisch beeld geeft vooral als het om bomen gaat. Gezien de ervaring, de juiste software en de uitgebreide bibliotheek (standaard afbeeldingen van vele div

 elementen, vooral de juiste boomvorm die er na 20 jaar is ontstaan) maken wij dit in een handomdraai.


Welkom op onze bomen- en plantensite, speciaal bedoelt, en in het leven geroepen voor de particuliere markt. Naast onze handels- boomkwekerij, verzorgen wij veel bomen- en beplantingslijsten voor de groene professionele markt, (zie bijvoorbeeld de prijslijsten) Maar blijkbaar, heeft ook de particulier steeds meer behoefte aan professionele kennis, advies (indeling van beplanting) en een eerlijke prijs kwaliteit verhouding. “ Wie wij zijn,” en… “hoe (bewust) simpel wij werken ” wordt uitgebreid toegelicht.