Ontwerp- Bomen- en Beplantingsplannen.

Wij maken visuele beplantingsplannen. Bij een standaard beplantingsplan met alleen Latijnse namen heeft een particulier geen enkele beleving. Wij beschikken over een grote, unieke fotocollectie, waarmee wij een beplantingsplan presenteren. Een service waar ook veel hoveniersbedrijven gebruik van maken.

 

 

Behoefte aan een kennismakings-schets? Mail ons dan. vaak kunnen wij binnen 15 a 30 min. (afhankelijk van de omstandigheden) uw visuele wensen schetsmatig op papier krijgen. Zodat u een goede indruk krijgt wie wij zijn en hoe wij werken. Dit gratis tuinontwerp (schetsmatig) of beplantingsplan is ook echt geheel gratis en vrijblijvend. Mocht de kennismakings-schets uw dusdanig aanspreken en u wilt de samenwerking een vervolg geven, een definitief plan laten uitwerken, is er nog steeds sprake van een gratis tuinontwerp of een gratis beplantingsplan, alleen is het dan niet meer geheel vrijblijvend, er worden dan nadere afspraken gemaakt, erg afhankelijk van het project.

 

Door onze unieke, maar vooral ruime assortiments- en kwekers-kennis in combinatie met maar liefst 25 jaar ervaring tuin en landschap- architectuur hebben wij u veel te bieden.

 

 


Buiten de beplantingsplannen maken ook nog 2D tekeningen maar vooral veel 3D impressies wat een heel realistisch beeld geeft vooral als het om bomen gaat. Gezien de ervaring, de juiste software en de uitgebreide bibliotheek (standaard afbeeldingen van vele div elementen, vooral de juiste boomvorm die er na 20 jaar is ontstaan) maken wij dit in een handomdraai. Wat ook de reden is dat veel hoveniers dit uitbesteden, iets waar zij te lang mee bezig zijn.

De hovenier bedenkt vaak zelf het ontwerpt zelf en laat ons een 3D impressie maken. Hier een foto van de realisatie .


Welkom op onze bomen- en plantensite, speciaal bedoelt, en in het leven geroepen voor de particuliere markt. Naast onze handels- boomkwekerij, verzorgen wij veel bomen- en beplantingslijsten voor de groene professionele markt, (zie bijvoorbeeld de prijslijsten) Maar blijkbaar, heeft ook de particulier steeds meer behoefte aan professionele kennis, advies (indeling van beplanting) en een eerlijke prijs kwaliteit verhouding. “ Wie wij zijn,” en… “hoe (bewust) simpel wij werken ” wordt uitgebreid toegelicht.