Ontwerp- Bomen- beplantingsplannen.

Wij maken visuele beplantings-plannen. Bij een standaard beplantingsplan met alleen Latijnse namen heeft een particulier geen enkele beleving. Wij beschikken over een grote, unieke fotocollectie, waarmee wij een beplantingsplan presenteren. Een service waar ook veel bedrijven gebruik van maken.

 

Behoefte aan een kennismakings-schets? Mail ons dan. vaak kunnen wij binnen 15 a 30 min. (afhankelijk van de omstandigheden) uw visuele wensen schetsmatig op papier krijgen. Zodat u een goede indruk krijgt wie wij zijn en hoe wij werken. Dit gratis tuinontwerp (schetsmatig) of beplantingsplan is ook echt geheel gratis en vrijblijvend. Mocht de kennismakings-schets uw dusdanig aanspreken en u wilt de samenwerking een vervolg geven, een definitief plan laten uitwerken, is er nog steeds sprake van een gratis tuinontwerp of een gratis beplantingsplan, alleen is het dan niet meer geheel vrijblijvend, er worden dan nadere afspraken gemaakt, uiteraard willen willen graag de bomen en planten leveren.


       
  Welke informatie hebben wij nu nodig om een gratis beplantingsplan te maken Meer info   Welke informatie hebben wij nodig  voor een gratis tuinontwerp (evt.  incl. beplantingsplan) te maken Meer info   Wat berekend nu een gemiddelde hovenier. Of... wat kost een tuin als ik deze zelf aanleg Meer info  
       
       

Er zijn 3 links in deze titelbalk. Bij mobiel gebruik  kunt bovenstaande balk heen en weer schuiven.

Ook een bezoek ter plaatsen bij u op locatie is mogelijk, (overigens dit is niet geheel kosteloos).

Voorbeeld gratis tuinontwerp /kennismakingsschets. Nr. 1

Op deze pagina kan u diverse voorbeelden bekijken.

Stuur ons een foto..! Wij plaatsen de gewenste boom in uw tuin.

Benieuwd of u de juiste boom gaat kiezen, stuur ons een foto van de situatie  gezien de ervaring, de kennis, de juiste software en de uitgebreide 3D-bibliotheek, standaard afbeeldingen (zie hier onder) van vooral de vele div. boomvormen, kroonvorm en juiste hoogtes, plakken wij uw boom in de toegezonden foto.

Een Bomenplan in 3-D uitgewerkt

Buiten de beplantingsplannen maken ook nog 2D tekeningen maar vooral veel 3D impressies wat een heel realistisch beeld geeft vooral als het om bomen gaat. Gezien de ervaring, de juiste software en de uitgebreide bibliotheek (standaard afbeeldingen van vele div
 elementen, vooral de juiste boomvorm die er na 20 jaar is ontstaan) maken wij dit in een handomdraai.

Voorbeeld kennismakingsschets. Nr.2

Voorbeeld kennismakingsschets. Nr.3

Bomenplan Almere. Bovenaanzicht

Welkom op onze bomen- en plantensite, speciaal bedoelt, en in het leven geroepen voor de particuliere markt. Naast onze handels- boomkwekerij, verzorgen wij veel bomen- en beplantingslijsten voor de groene professionele markt, (zie bijvoorbeeld de prijslijsten) Maar blijkbaar, heeft ook de particulier steeds meer behoefte aan professionele kennis, advies (indeling van beplanting) en een eerlijke prijs kwaliteit verhouding. “ Wie wij zijn,” en… “hoe (bewust) simpel wij werken ” wordt uitgebreid toegelicht.