Informatie bij de uitgebrachte offertes.

U heeft van ons een offerte ontvangen..? Dan wordt er vaak verwezen naar één of meerder ondersteunende paginga's.

 

Wat is De beste    

  aanplanttijd.

     

  Hoeveel water

 moet ik geven.

     

   Hoe poot ik   

 een boom /struik.

     

Hoe poot ik een

  lei- of dak-boom.

     

Wortelgoed, kluit 

  pot of groeikluit.

 
                           

Wie wij zijn en hoe wij werken.

Van origine waren we en zijn wij een handelskwekerij, bedoeld voor de zakelijke markt, alleen nu werkend vanuit de 3 belangrijkste kwekersgebieden die er zijn in Nederland, wat veel voordelen heeft voor een complete plantenlijst t.a.v. assortiment, prijs, kwaliteit, afhalen, (afhaalpunten), flexibiliteit t.a.v. bezorging, en niet te vergeten de veelzijdige kennis, waardoor we nu een service bieden waar we particulieren echt mee verrassen lees ook  meer Informatie.  .

 

Een aantal mensen kennen de domeinnaam Bomenonline.nl, als zijnde een (online)tuincentrum gevestigd in Kesteren (tussen 2004-2017). Een bedrijf/ tuincentrum wat door allerlei wetgeving heeft moeten stoppen, ondanks er nu sprake is van veelal dezelfde kwekers is het concept nu ook echt anders (veel uitgebreider) maar het sluit nu niet altijd meer helemaal aan bij de verwachting die particulieren hadden , wij doen een aantal dingen niet c.q. anders wat ons inziens (juist) ook veel voordelen heeft, die we nader zullen toelichten.

Bij vragen kunt u ons bellen of mailen

 

M. Tel; 06-36 35 00 69

Mail; Info@kuus.nl

Postadres; Marktstraat 1-47

4043 JX Opheusden

 

Wij hebben niet één vast bezoekadres.

 

KvK nr. 73769088

BTW nr. NL 16 84 77 907 B02

rek nr. NL85 RABO 0337 4848 05

 


Wat doen wij anders.

Wij hebben niet één officieel bezoekadres, met vaste openingstijden. Particulieren zien dit nog wel eens als bezwaar met als argument. "Maar ik wil de leilinde zien die ik koop" (wat overigens vaak nog steeds kan) ons belangrijkste tegenargument is, waar wij eerder 1 hooguit 2 soorten lelindes aanboden op het tuincentrum (die je dan kon bekijken), bieden wij nu 11 soorten leilindes aan (zie bijvoorbeeld Div soorten Leilinden  ) waarbij wij veel beter uw behoeftes in kunnen vullen, en ons niet meer hoeven te beperkte (wat dan toch de commercieel conclusie was) tot de 1 a 2 soorten die we dan hadden staan.


Ook willen wij opmerken dat er 35 percelen zijn die u op afspraak kan bezoeken. Maar ook bij ons geld; Wat u ook te zien krijgt (is een moment opname) en is vaak geen reële afspiegeling van de werkelijkheid, een boom kopen is een verhaal voor aankomende 20 jaar, een fout die particulieren veel maken. Groen is 100% vertrouwen.

 

Wij hebben geen webshop, waar u direct via internet kan kopen, omdat wij enkele tienduizenden producten leverbaar hebben, wat het assortiment in de breedte redelijk uniek maakt, daarom werken wij met uitgebreide exel prijslijsten, die u kan downloaden onderaan deze pagina. En...... ook wij hebben leuke aanbiedingen, vaak wel van producten die een maatje meer hebben.

Nog wat voordelen.

De gedachte van het nieuwe concept is echt, laten we nu eens proberen onze klanten 200% te adviseren met de juiste keuzes maken, daarom hebben we een redelijk unieke servies in het leven geroepen waar we particulieren echt mee verrassen lees ook  meer Informatie. 

 

U kan evt op 3 punten afhalen in Nederland.

Waarom Opheusden het laanbomencentrum van Europa is.

Waarom Opheusden het laanbomencentrum is van Europa; Er zijn binnen een straal van een aantal kilometers alle soorten gronden aanwezig, Wat gewoon uniek is. (daarom is ook onze wereldwijde bekende land- bouwuniversiteit in Wageningen gestationeerd) Waardoor er maar liefst 200 zelfstandige (laan)boomkwekers gevestigd zijn in en rond Opheusden. waardoor het met stip op nummer 1 staat. heeft de ene kweker een bepaalde boom niet dan heeft wellicht een collega kweker die boom wel, alle binnen handbereik.