Voorop gesteld.

Voorop gesteld, ondanks wij veel beplantingsplannen, bomenplannen en enige vorm van tuin en landschapsontwerpen  maken, passeren wij heel bewust de (onze ) hovenier(s) niet, de tuinaanleg zelf is weer een vak apart, waar BOMEN-ONLINE zich niet mee bemoeid,  u als hoveniersbedrijf wordt juist gepromoot, zoals u bijvoorbeeld terug kunt vinden bij de pagina wat kost een tuin aan laten leggen door een hoveniers bedrijf.  meer Informatie. 

Wat kunnen wij onze Zakelijke klanten bieden.

Uiteraard het leveren van bomen en planten. Wij werken niet vanuit één punt maar vanuit de 3 belangrijkste kwekersgebieden die er zijn in Nederland, wat vooral voor een hovenier echt veel voordelen heeft voor een complete plantenlijst. Uw order kan dus de ene keer verzonden worden vanuit de Betuwe en de ander keer vanaf een andere locatie, (wat op dat moment het meest praktische is), eerst uw order op één vaste plaats in Nederland verzamelen, opnieuw verpakken en labelen en daarna wederom weer verzenden, komt de prijs nooit ten goede, hetzelfde geld voor de snelheid die soms belangrijk kan zijn, ook afhalen op de voor u dichtstbijzijnde locatie bied voordelen.

Hulp nodig bij een bomen-plan...? Maak gebruik van onze 3D dienst

Bomen indeling woonboederij
Bomen en Fruitbomen indeling

Een bomenplan nodig, wij beiden hulp, gezien de ervaring, de kennis, de juiste software en de uitgebreide 3D-bibliotheek, (De standaard afbeeldingen van vooral de vele div. boomvormen, kroonvorm en juiste hoogtes) maken wij dit in een handomdraai, let op dit wordt onder u eigen naam, logo en huisstijl gemaakt.


Visualiseer uw beplantingsplan, maak gebruik van onze fotocollectie.

Wij maken voor steeds meer bedrijven een visuele beplantingspresentatie (afbeelding 1) en bij behoefte in een later stadium een gedetailleerd beplantingsplan (afbeelding 2).  Wij hebben daarvoor een unieke verzameling  aan visuele foto's. let op ook dit wordt weer bewust onder u eigen naam, logo en huisstijl gemaakt, en niet onder de naam bomen-online.nl


Wat bieden wij nog meer aan zakelijke klanten.

Van het een is het ander gekomen, door de jaren lange ervaring, maar vooral vanwege die kennis en de juiste software, zijn we voor steeds meer klanten meer 3D impressies gaan maken, ook het gebrek aan tijd is een veel opgegeven reden waarom een hovenier dit werk veelal gedeeltelijk uitbesteed. 

Bij vragen kunt u ons bellen of mailen

 

M. Tel: 06-36350069

Mail: Info@kuus.nl

Postadres: Marktstraat 1-47

                         4043 JX Opheusden

 

Wij hebben niet één vast bezoekadres.

 

KvK nr. 73769088

BTW nr. NL 16 84 77 907 B02

rek nr. NL 48 RABO 0337 4848 05


Waarom Opheusden het laanbomencentrum is van Europa; Er zijn binnen een straal van een aantal kilometers alle soorten gronden aanwezig, Wat gewoon uniek is. (daarom is ook onze wereldwijde bekende land- bouwuniversiteit in Wageningen gestationeerd) Waardoor er maar liefst 200 zelfstandige (laan)boomkwekers gevestigd zijn in en rond Opheusden. waardoor het met stip op nummer 1 staat. heeft de ene kweker een bepaalde boom niet dan heeft wellicht een collega kweker die boom wel, alle binnen handbereik.